mönster · sew along

Pavlova sew-along!

Som jag skrev häromdagen väntar jag snart in det nya mönstret från Cake Patterns, Pavlova, en omlottknytblus med tillhörande kjol! Jag väntar med spänning!

Den 15 mars drar Steph igång en sew-along på detta. Samma upplägg denna gång som det var med Tiramisu sew-alongen. Varje del ska ta ca 30 minuter att genomföra och det kommer en del om dagen under 10 dagar. Under tiden finns det en flickrgrupp att visa bilder i och diskutera i!

Jag ska vara med! Ska du?

Kika in på Stephs blogg och läs mer om sew-alongen!

2 thoughts on “Pavlova sew-along!

  1. Tiramisun var enkel! Det finns gott om tips på sew-alongen för Tiran! Pavlovan har jag inte testat ännu meen eftersom Cake har som slogan ”sewable, wearable basics for the busy woman” så ska de väl inte vara så komplicerade! Häng på sew-alongen så komme det gå som en dans!
    /Strömming

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.