tyg

Iris visa

Minns ni vårt första tyg, Iris visa!? Nu har vi planer på nya färger av detta väldigt populära tyg. Två färger i ljusa, dova nyanser som passar både stora och små, pojkar och flickor!

Men, en hake är att vi även har andra tyger på G och detta ligger som nr 2 i produktionslinjen. Vi skulle dock vilja ta hem de två tygerna samtidigt och efter lite påtryckningar på FB har vi nu öppnat en bokningsmöjlighet i butiken! Har lagt upp 100 m av vardera färg till bindande bokning för att säkerställa att tyget säljer och vi kan täcka kostnaderna för två tyger på samma gång.

Det är ekologisk jersey med lycra, samma kvalitet som de senaste tygerna från Strömming. Detta tyg kommer att vara med genomfärgad botten så det ska bli ett så fint tyg som möjligt!

Är ni med? Är nu sugna på mer Iris visa? Boka dina meter nu och se till att tyget kommer hem snabbare! Tyvärr behöver jag ge besked till fabriken relativt snabbt så vänta inte för länge eftersom det då kommer dröja längre innan tyget trycks.

Läs noga i butiken innan du bokar! Ingen betalning nu utan betalning blir efter att jag lagt eventuell order till fabriken!

Boka bara om du vill köpa direkt för mig, återförsäljare i andra länder kommer att tillfrågas separat!

2 thoughts on “Iris visa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.