mönsterkonstruktion

Det ska snurra!

Det är klart att klänningar till 5-åringar ska ha snurr i kjolen. Ju mer desto bättre.

Den här klänningen är inspirerad av Kokalas klänningar från i våras med helklockad kjol. Jag ritade helt enkelt en egen version av dessa från storasysters tröjmönster och la till en helcirkelkjol. Storasysters klänning blev dock långärmad eftersom denna syddes i början av hösten och det där är mer praktiskt med långärmat.

Det här är är favorit! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om tyget. Det är en 100% bomullsjersey från Andersson & Hjalmarsson som jag köpte när ja var där i somras för den kändes så skön i kvaliteten och den kostade ca 25 kr/m på rea. Jag hade väl tänkt pyjamas men storasyster insisterade på klänning. Ni ser väl lyckan i snurret?

One thought on “Det ska snurra!

  1. Härligt med snurr på kjolen!

    Blev så glad när jag såg att du skulle till Syfestivalen och jag hoppas att du ska ha kvar av Blomsteräng tillsdess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.