tävling

Give-away!

I senaste leveransen av mönster från Cake Patterns hade det av misstag slunkit med tre mönster av den första utgåvan Tiramisu. Den utgåvan kom förra våren och har efter det uppdaterats med lite förändringar men det är inget fel på dem, det finns bara en lite uppdaterad version av mönstret nu.

Jag vill ju inte sälja dessa och det ska jag inte heller göra men Steph på Cake ville inte heller ha dem tillbaka då hon inte heller säljer den här utgåvan längre. Så vi bestämde att jag fick göra vad jag ville med dem och jag har bestämt att jag vill att de ska komma till användning och kommer därför att ge bort dem till tre av er.

För att vara med lämnar ni en kommentar här på bloggen och svarar också på frågan vad Cake Patterns senaste klänningsmönster heter!

Tre vinnare dras den 2 maj! Din kommentar ska vara inne innan kl 17:59:59 den 2 maj. Vi drar vinnaren så fort som barnen somnat på kvällen!

74 thoughts on “Give-away!

 1. Hej åhh vad jag hade velat vinna detta, har äntligen börjat sy till mig själv. 🙂 håller tummar och tår och hoppas att red velvet är rätt svar. Mvh elin

 2. Ohhhh hade helt missat den här 🙂

  Red velvet… så nu håller jag tummarna för att jag vinner så att det kanske blir en klänning till bröllopet vi ska på i slutet av maj 😉

 3. Åh. Den klänningen har jag varit sugen på ett tag nu! Jag är gärna med på utlottningen.

  Cake patterns senaste klänningsmönster heter Red Velvet.

 4. Håller alla tummar, har försökt få tag på det mönstret länge nu, det var ju tyvärr slutsålt på syfestivalen i din monter. Modellen är helt perfekt!
  Red Velvet heter den senaste.

 5. Vill gärna vara med i utlottningen eftersom jag sett vilka fina klänningar som gjorts efter det mönstret :-). Red velvet heter nya mönstret. Hälsningar Petra

 6. Red velvet är även mitt svar. Vill gärna vara med i utlottningen av det fina klänningsmönstret. Vore en dröm att få sy sig en såå fin klänning till sommaren.

  Vänliga hälsningar

  Therese Hörberg

 7. Har precis börjat att sy till mig själv och har inte hittat något mönster ännu.Hoppas verkligen på tur denna gång. Svaret på frågan är Red Velvet

 8. Åh den klänningen ser rolig ut att sy och skulle passa mig kanon tror jag så måste hoppa på detta 🙂 Och det senaste mönstret heter Red Velvet..

 9. Red velvet heter det senaste mönstret. Hoppas på tur…
  / Annika
  annika.lundberg(at)gmail.com

 10. Vad spännande! Har länge velat prova Tiramisu, så det är bara att hålla tummar och tår 🙂 Red velvet heter senaste, och den är ju också snygg som stryk!

 11. Vilken bra give-away! Jag skulle gärna av testa Tiramisumönstret. Senast klänningsmönstret gissar jag på Red Velvet som jag har hemma. /Ida Olsson

 12. Red velvet o vad kul det vore att sy en fin klänning, det var länge sen sist! Susanne Nyström!

 13. Vill också vara med om utlottningen av mönstret! Jag svarar Red Velvet. Med vänlig hälsning Anita G

 14. Hej! Klart jag vill vinna! Har sett en massa fina uppsydda klänningar i detta mönster och vill sy en eller kanske flera själv nu! Det nya mönstret heter Red Velvet tror jag. Nu håller jag tummarna för att jag har turen med mej! Annars så gratulerar jag de andra lyckosamma vinnarna!

 15. Snubblade över Cake på Instagram igår och tänkte att jag skulle köpa något av mer av deras mönster hos dig. Den här skulle jag verkligen vilja sy. Red Velvet är det nya!
  /Tina Andersson

 16. Jag tror att det är Red velvet och håller tummarna för att jag vinner det fina mönstret.
  /Malin N

 17. Jag svarar Red Velvet. Hoppas på en vinst så jag får en bra anledning att köpa lite mer tyg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.