kofta

Stickad koftaNu har jag gjort klart den första stickade tröjan. Tog en sväng förbi garnaffären på vägen hem från jobbet och köpte knappar och nu har jag sytt i dem. Är himla nöjd med hur tröjan blev! Beskrivning finns på Drops.

Köpte även hem overlock-tråd så nu kan jag börja testa maskinen efter middagen 🙂 Ska bli spännande att se om jag kan över huvud taget trä tråden i maskinen, men man fick med en video (kassett!!) som visar hur man gör.

4 thoughts on “Stickad kofta

  1. Åhh, vilken fin kofta! Min yngsta har också koftor efter gratismönster från Drops, men eftersom jag inte kan sticka måste jag engagera äldre stickkunniga släktingar till sånt. Men fint blir det, och unikt när inte alla på Öppna förskolan eller i sandlådanhar samma.

  2. Har bestämt mig för att sticka en sån här jag med! Ska köpa garn på Yll o Tyll imorgon, tjoho. Blev så inspirerad av din, den är så himla fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.