body

Misslyckad mudd

Började sy bodys i torsdags och när jag kantat ärmarna med mudd så tyckte jag att den inte såg så bra ut. Den tappade elasticiteten. Men eftersom jag redan kantat 4 ärmar med den så tänkte jag att det är ju mudd och det borde fungera och så dålig kan ju mudden inte vara…. det kunde den. Började med att kanta en body och det såg Ok ut så jag kantade även den andra. Det blev riktigt dåligt. Den är nästan helt stum och ser helknasig ut. Det känns lite tråkigt men mest är jag irriterad för jag borde ha följt magkänslan att köpa annan mudd redan när jag såg att det såg lite konstigt ut på ärmarna. Så denna mudd vet jag inte vad jag ska göra med, förmodligen kasta så jag inte får för mig att använda den igen.

Det blev iallafall 2 stycken bodys i storlek 62. Kaninbodyn skulle vara en beställning men jag kan inte skicka iväg den här utan jag måste skaffa ny mudd som fungerar och sy en till. Så det här fick väl bli en generalrepetition inför den beställningen. Nu har jag iallfall provat mönstret och det fungerar!

7 thoughts on “Misslyckad mudd

  1. Usch!! Vad jobbigt!!! Vilken mudd skall du varna oss andra för? 🙂 🙂 🙂Kan faktiskt ändå tänka mig att på kan det se riktigt bra ut ändå. ’Det är en skitfinmodell i fräcka tyger i vilket fall som helst 🙂Tack för fotot på tyget!!!! Det var jättefint!! Vill gärna ha måste bara tänka vad jag har råd med egentligen. Jag mailar dig framöver om deta 🙂Godnatt (ändå) önskar OttoPippi!!

  2. Gud vad trist när det inte funkar på grund av en sån sak! Du som gör så fina bodys! Trist när man lägger ner massa tid och jobb och så blir man inte nöjd!

  3. Ja egentligen är de nog ok.. men jag vill att de ska se bättre ut, speciellt när det är beställning… då blir man extra petig. Som sambon sa, ja de duger väl åt vår krabat då om du nu inte kan skicka iväg den som beställning…. och det är ju sant… ens egna kommer få stå ut med provexemplaren, haha!Jag tror att mudden är från ohlsons tyger och att det är deras dyra mudd (119 kr metern) den är mer ribbad än den andra billigare mudden. Det var den enda bruna de hade inne när jag skulle ha brun mudd. Men akta er för den! Någon som vet om stoff och stils muddväv på 150 cm bredd är bra?

  4. Verkligen jättefina bodies, men vad tråkigt med muddarna. Annars tycker jag att Ohlssons har ganska bra muddar, men jag har ju inte testat den dyrare varianten. Men man tror ju att den ska vara bättre då…Stoff och stils har jag testat och jag tycker den är bra att kanta med men inte så bra som mudd.

  5. nämen vad tråkigt! men som sagt, de ser ju fina ut ändå. Har oxå testat ohlssons 119kr mudd och gillar den inte alls…..den är verkligen illa! Har varit tvungen att köpa den då deras billigare varit slut 🙁

  6. Fina att titta på blev de i alla fall. Jag läser att det snart är dags för en till liten familjemedlem. Förstår om den lilla snart vill titta ut med tanke på de fina små kläderna som väntar. 🙂

  7. Tack alla för era kommentarer, skönt att höära att det inte bara är jag som haft problem med Ohlssons dyra mudd! Ja den lill* kommer om ca 2 månader så jag fyller upp lagren med kläder nu! Därav den stora mängden bodys och muddbyxor, de är lagom unisex när man inte vet vem det är som kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.