diverse

Måste få visa….

…de fina Trulsbyxorna som landade i min brevlåda i torsdags 🙂 Nu ska min bebbe få bära äkta Ottopippi-kläder! Hon eller han kommer med andra ord bli lika fin som Ottopippis knoddar! Bilden lånade jag från Ottopippis blogg, men de är så fina så jag måste få visa dem här också! Framåt sensommaren blir de livebilder. Jag visste att jag skulle få ett par byxor som tack för hjälpen med lite tygskickande, men i paketet låg det 2 par! 😀 Gissa om jag blev glad! Tack så mycket!!!!

Annars har pysslandet lyst med sin frånvaro denna midsommarhelg. Tror jag har stickat max 10 varv på en ärm på en bebiströja, mer har jag inte orkat. Det som ska klippas ut i veckan är i tyg jag inte har tvättat än, så ska jag göra något nu är det att tvätta tyger.

5 thoughts on “Måste få visa….

  1. Byxorna är ju verkligen supergulliga. Synd att man inte har en bebis att sy till. =) Men jag får väl sy till kompisen som ska få barn i juli. Hej från Efwa

  2. Hej vännen!! Vad bra att du blev glad för dem (själv skäms jag lite över sömnaden som du vet 🙂 🙂 🙂 Ser jättemycket fram emot livebilderna 🙂Och vet du? 10 varv är 10 varv och skall icke föraktas 🙂Förresten, undrar inte du också var allas hemlisar tagit vägen?? Snart är juni slut, så de borde droppa in snart 🙂Ha det supergott och jäkta inte med sömnaden!!!Kram!

  3. Hej igen!!! Du fråga ju på Klara med K om elefanttyget. Jag pratade faktiskt med Johnny idag!! Det kommer tidigast i slutet på nästa vecka. Men för att gardera sig sa han två veckor!!! 🙂 Det går bra att förhandsbeställa! Bara skicka dem ett mail 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.