diverse

En utmaning

Jag har blivit utmanad av Ottopippi att berätta lite om mig själv. Självklart hoppar jag på den utmaningen!

1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hrm, Juni 1998. Då hade jag nyss flyttat hemifrån, jobbade jag extra inom vården och hade just kommit hem från 5 veckors semester i Australien samt väntade på antagningsbesked från universitetet. Kom in på sjuksköteskeutbildningen i Uppsala (som jag inte gick mer än ett år).

2. Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?
Mycket av dagens arbete är ju redan gjort eftersom jag redan kommit hem från jobbet men… kvar att göra är – Vaccinera katten (ganska enkelt då veterinären gör hembesök 😀 (kollega)), klippa ut en beställning – fast det är 3 saker som ska lippas så räknas det som 3 saker att göra då? – , laga middag, posta brev till försäkringskassan, vila foglossnigen.

3. Godis jag gillar?
Lakrits och choklad. Och sega saker som mashmellows och skumbananer. Finns det godis man inte kan gilla? Glass är också gott!!!

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Oj, betala tillbaka lånen på lägenheten och till CSN. Skänka till diverse behövande. Jobba lite mindre och göra mer saker jag gillar.

5. Städer/orter som jag har bott i?
I Sverige har jag bara bott i Uppsala. Men har även hunnit med ett år i Brisbane, Australien och 9 månader i Sydney, Australien. Det räknas nog också som ’hemma’.

Jag utamanar Gulligan vidare i den här utmaningen, det vore roligt om även hon ville berätta lite mer om sig själv!! 😀

One thought on “En utmaning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.