diverse

En tur till Emmaus

Utanför Uppsala ligger ett stort Emmaus. Det är lite bökigt att ta sig dit, men idag fick jag med mig min mammalediga vännina med dotter på en utflykt till Emmaus i Gryttby. Det är mest möbler och annat skräp i stora lador och jag kände direkt av foglossningen och orkade inte gräva i de stora osorterade lådorna.

Men det finns även en ”mindre loppis och ner antik-del” och det första jeg ser när jag kommer in är ett färgglatt tyg som hänger på väggen bakom kassan – äsch, det är undanhängt tänker jag men frågar ändå om det. Men det var inte undanhängt, det var inte uthängt än!! YAY, det blev mitt första fynd. Det var färgstarkt i grönt och blått med blommor, ridande indianer och bufflar!

Fyndade sen även ett jättefint retropåslakan i rosa och gult samt 3 syböcker! Så i slutet så blev det en väldigt lyckad loppis-utflykt! Fick dessutom fika i solen och gosa med lilla L 🙂 Inte illa det heller! Nu ska jag bläddra i mina nya fina böcker och se om jag får nån ny inspiration!

7 thoughts on “En tur till Emmaus

  1. Efter ha varit väldans inaktiv här i cyber ett antal dagar så har du så många inlägg att jag inte hinner med att kommentera 🙂 🙂 Du har sytt jättefina grejer till andra på sistone!!! Gud vad glada dom måste vara över sina äkta ”Strömmingar”!!! 🙂 🙂Vill också påpeka att jag faktiskt tycker att du börjar få en egen stil på det du gör!! På något sätt så syns det på kläderna att du är skaparen!! Du har fått en egen personlig stil!! Skithäftigt!!! Något som Gunilla Pontén alltid hävdar är så viktigt 🙂Elefanttyget passar för övrigt jättebra till små kläder tycker jag!Härliga fynd du gjort!! Man blir så himla glad av loppistygfynd!!! I går kväll tvättade jag en hel bunt såna tyger samtidigt som jag hade middgasbesök!Ha de bra! Kram!!

  2. Visst är det farligt med loppisar och secondhandbutiker!? Fina tygfynd du har gjort, och ett par av böckerna känner jag igen (står i min sybokhylla här hemma).Och, Susanna, det är roligt att se hur ens medbloggare ser ut jag håller med. Ibland blir man rejält överraskad när den bild man själv målat upp i sitt inre inte alls stämmer. Om du vill ha mönster till den lätta toppen som jag gjorde kan du bara höra av dig så skickar jag till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.