diverse

En push för landskaptyget

Liza på Små Yrväder har en intresseanmälan för landskapstyg i trikå. Snart är hon uppe i önskade 200 meter, men om någon har missat detta och vill hänga på, besök hennes sida och anmäl ditt intresse! Jättefint tyg!!!

Jag pushar med helt själviska baktankar då jag hemskt gärna skulle vilja sätta både sax och symaskin i det här tyget!!!! Bilden har jag lånat från Små Yrväder.

2 thoughts on “En push för landskaptyget

  1. Nu har jag anmält intresse för ett par meter landskapstyg, vi kanske kan göra som med kanintyget och dela på frakten om det blir av?!Tusen tack igen för mönstret du ritade av, bodyn blev jättefin och det ska definitivt bli fler!!/Åsa K (som fortfarande inte startat egen blogg, men syr med märket Å-saK)

  2. Tack snälla, snälla du för den fina väskan och det fina halsbandet!!!Jag har nog en plats kvar i min PIF så du får mer än gärna skriva in en kommentar där =)/Kramar från Efwa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.