pay it forward · smycken

Min PIF till Frisky Frog

Den tredje och sista PIFen är nu levererad till Frisky Frog. När jag förra veckan förstod att hon håller på att bli slöjdlärare så blev jag väldigt nervös!!! Kanske mest för att jag och min gamla slöjdlärare aldrig drog jämt och fö att jag inte gjorde som hon sa utan som min mormor (som var sömmerska!) och mamma lärt mig…. Jaja, en extra mental utmaning blev det iallafall!!! 😀

Jag blev själv så förtjust i väskan jag gjorde till PIF nr 2 så jag gjorde en till! Dock med lite ändringar från den första. Fodrade med lila tyg och gjorde 2 gröna fastsydda fickor innuti istället för en börs på snöre men fäste även i denna ett nyckelband med tryckknapp, för det var en smart grej att ha i en stor väska! Satte även en tryckknapp så att det går att stänga den. Sydde ihop väskan åt andra ledden, dock syns sömmen på mitten mer nu. Valde grönt kantband till den här eftersom jag på Frisky Frogs blogg förstått att hon gillar grönt!

Sen kändes det kul att göra något annat också och det fick bli ett grön/blått pärlhalsband, mitt nya pyssel vid sidan av sömnaden!

6 thoughts on “Min PIF till Frisky Frog

  1. Så duktig du är!!! Gillar verkligen dina PIF:ar!! Får väldans såligt samvete över att jag inte ens har börjat tänka på mina ännu 🙂 Förresten, skulle inte du göra ett sömnadsuppehåll nu?? Det märks liksom inte 🙂 Jättetrevligt att forsatt få kolla inlägg hos dig!!

  2. Hihi, sömnadsuppehåll ska det bli, fast inte riktigt än… åker ju inte bort förrän på fredag 🙂 då blir det uppehåll i nån vecka eller så. Det var roligt att göra PIFarna! Bara att sätta igång! Fast et stog 365 dagar så så dåligt samvete behövs nog inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.