diverse

Lite loppisfynd

I Emmaboda finns en fantastisk loppis med mycket tyger. I våras fyndade jag en hel del där. Denna gången blev det inte lika många fynd, men ändå några stycken som jag blev riktigt glad åt!

Ett retroörngott i jättemjuk bomull. Gillade att det var fåglar på blommorna också, väldigt sött tycker jag. Får se vad det blir, just nu ligger det till sig på köksbordet!2,5 meter blommig gardin!!! Många fina plagg kommer det bli. Dock är mönstret stort så passar inte i riktigt små storlekat tror jag.
En fantastiskt fin blommig gardin med spetsbård mitt i. Blir det en tjej så ska detta bli en finklänning, annars blir det nog någon skjortblus och hätta. Jag är helt kär i det här tyget!!!
I Kalmar fynade jag även en sy- och stickbok från 60-talet. Fanns urcoola stick och virkbeskrivningar i den!!!

Åh, jag höll på att glömma. Fick en hel bunt med mönster från tidningar av svärmor också. Jag som letat efter ett bra mönster på en solhatt blev mycket glad när jag bland alla 90-talsmönster hittade mönster till precis en sån hatt jag vill sy! Fast hattar blir det nog inte förän till våren nästa år.

One thought on “Lite loppisfynd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.