necessär

Blogg-ufo

Kom på att den här har jag inte bloggat om förut, så det kan jag göra i brist på annat sytt (men idag har vi sytt litegrann I och jag, I i sjalen och jag vid maskinen, det blev en söm och lite nålat!). En liten väska/necessär i tetrapackform. Fink iden av Rino som sydde en sådan för ett tag sen. Mönstret kommer från Ica-kuriren och var mycket enkelt att följa.

Har inte använt den än utan den står faktiskt i bokhyllan i köket fortfarande, den pryder liksom sin plats där, för jag gillar verkligen tyget!

Material:
Akrylatväv från Åhléns.
Dragkedja från mammas gömmor.

Mönster:
Ica-kuriren.

Maskiner:
Juliette.

Sömnad:
Enligt beskrivningen. Mycket enkel och snabb att sy 🙂 Sy fast en dragkedja och sy två raka sömmar och vips så har du en tetraväska!

+++
Tycker om tyget och den ser fin ut där den står, frågan är om den kommer att användas…. Tycker även att dragkedjan och de röda sömmarna är väldigt dekorativa.


Inget speciellt.

!!!
Kanske kommer den här ut på signerat om jag inte kommer på vad jag ska ha den till. Annars kan den få stå och se fin ut.

11 thoughts on “Blogg-ufo

  1. Tycker om denna lilla förvaring, och det är ju plus i kanten att den är lättsydd. Får nog kika mig för i ica-kuriren och se om jag hittar mönstret, blir lite småsugen på mer förvaring här hemma:) Kan man få nog av det???

  2. Åh vilket läckert tyg. Förstår att du gillar den lilla treangeln 🙂Har gått och funderat ett bra tag på att sy sånna till barnen men har inte kommit till skott. Men det blir väl nån gång 😀

  3. Gillar också verkligen tyget. Och jag är ju barnsligt förtjust i förvaring så jag är helt såld på ditt lilla tetrapack. Du kan ju alltid ha tråd i den.

  4. Såg din tetra igår, jag har sytt tetror tidigare och blev jätte inspirerad nu när jag såg det här tyget!! Tackar för att du skrev vart du köpt det. Jag rusade till Åhléns och där fanns det! Så det blev två sådanna igår kväll.

  5. Jag som har fått för mig att dessa skulle vara lite knepiga att sy 🙂 Måste prova för de är ju så himla läckra. Vill ha ett helt gäng! Man kan ju ha några i sykrypinnet, några i badrummet, några i köket osv. Eller hur?? Hår mår lilla I???

  6. Din blev jättefin!Började fnissa lite när jag såg denna dock..blev påmin om när jag sydde en sådan för kanske sådär 2 år sedan…när jag var färdig med den blev jag lite förvånad och tyckte att den var lite konstig, och defenentivt inte så användbar.KAN bero på att jag sydde den så att dragkedjans kläpp var längst ner när den var stängd *fniss*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.