diverse

EFTERLYSNING

Vi fick ett fantastiskt fint spjälskydd av svärmor. Min sambo hade det som bebis på 70-talet och nu fick alltså I det till sin spjälsäng. Men det visade sig att sängarna nu är större än sängarna då så det fattas ca 30 cm för att det ska räcka runt hela sängen. Finns det någon där ute som har sånt här fint brunt john blundtyg som kan sälja eller byta en snutt till/med mig?!? Det behövs inte så mycket, jag tänkte att jag kunde göra sidan som ändå blir mot väggen i enfärgat brunt, men det som syns vore kul om det var i samma tyg som resten. Det behövs ca 30-40 cm tyg med en john blund som står upp! Jag vill så gärna kunna använda det här spjälskyddet till I! Om du har tyg som du kan avvara maila mig så kan vi komma överens om betalning eller byte!

5 thoughts on “EFTERLYSNING

  1. Jag har nog en bit som jag kan avvara! Mejla mig så kan vi komma överrens om något. En tanke jag fick när jag läste var att ”istället” för spjälskydd på den biten så skulle du kunna ha en förvaringsficka, en enkel modell som du har lite nappar eller kräktrasa eller liknande i. Då tänker jag mig att glappet på spjälskyddet blir vid fotändan kanske och förvaringsfickan centrerad där? Bara ett litet tips=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.