give and get

Give and Get – omgång 4

Mina svar på frågorna är i stort sett samma som för omgång 3 men med den skillnad att I nu har växt och har strl 68 i kläder och att strl 74 helt saknas i garderoben! Huvudmåttet närmar sig 43 cm nu.

Pysseltillbehöret jag skrev för omgång 3, en sax, fick jag ju så det måste jag också ändra. Sytråd i alla möjliga färger går ju alltid åt, jag är förtjust i Dor-Tak. Ett fodral till stickor och virknålar skulle sitta fint också, det börjar bli en ansenlig mängd sådant här hemma och de bara ligger och dräller.

Ska bli spännande att se vem jag ska få pyssla till den här gången!

2 thoughts on “Give and Get – omgång 4

  1. Jag läste en kommentar du hade hos Ottopippi att inspirationen eller lusten tagit lite paus. Välkommen in på min blogg, där en uppmuntran väntar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.