beställning · dregelscarf · napphållare

Samma samma men inte lika

Fick ännu en beställning på dregglis och napphållare. Den här gången hade ag helt fria händer vad gäller tyger, bara det var färgglatt och passade en liten kille. Här är resultatet! En dregglis i gult flodhästtyg och en napphållare i blått japanskt landskapstyg. Är det någon mer än jag som har fått gult flodhästtyg med en svart rand längs hela sidan på tyget. Mitt var jättefult och de yttersta 15 cm går inte att använda och jag får inget svar från Jofotex. Väldigt tråkigt tycker jag.Det syns inte så bra på bilden men tyget är oanvändbart ut i kanten.

11 thoughts on “Samma samma men inte lika

  1. Fina små assesoarer!Jag har inte fått mina flodisar än, men när jag för ett tag sedan beställde röda ugglor från dem, så var det skumma fläckar på tyget. Jag ringde då, och pratade med Jorun, som var mycket tillmötesgående. Hon skickade nytt tyg, som jag fick hem redan nästa dag. Så om du inte får svar på mailen, testa och ring! Lycka till!

  2. Fin dregglis och napphållare!Tråkigt med tyget, min erfarenhet är också toppen om man ringer och pratar med dem! Lycka till!

  3. Mitt hade svarta fläckar vid stadkanten så det störde ju inte. Däremot var det hål i mitt tyg men då fick jag nytt skickat till mig.

  4. Trist att tyget ser ut så där, det borde de ju ha sett vid tillklippningen kan man ju tycka…Jätte fina saker du sytt!!!!

  5. Dina alster är tokfina och kommer nog att göra succe!Hoppas det löser sig med tyget. Jag hade precis som Maria bara problem ute i stadkanten så det störde ej…

  6. Hej!!! Jag har samma problem med mitt tyg!!!!!!!! Har inte sagt till dom på Jofotex ännu men skall så göra. Visst är det trist!b Vi borde bli kompenserade!

  7. Tusen tack för ”langningen” av flodisarna 🙂 Först tänkte jag ju hålla mig helt från flodisar och nu ångrar jag att jag inte köpte alla färger… Börjar sukta efter rosa kaniner också fast jag hade bestämt mig på den fronten med. Kalasandet gick bra, vi kör en omgång till den här helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.