diverse

Vår lördag

var inte som alla andra dagar. Det var dagen då vi gifte oss. En helt underbar dag fick vi tillsammans med vår familj och våra vänner.

Den senaste tiden har mycket av min sytid lagts på att få klart klänningen på bilden. Någon kanske minns det här inlägget?! Det skulle bli min brudklänning (även om nyårsblåsa i det randiga tyget faktiskt fanns med i tankarna också så var modellen uttänkt för den här klänningen). Klännignen har jag sytt tillsammans med min mamma (utan henne hade det inte gått) och jag är så nöjd med den, kände mig vackrast i världen i lördags. Jag lovar att visa fler bilder i bättre kvalitet när vi får bilderna från fotografen, just nu är det här den en av få bilder jag har från i lördag. Även I har en klänning i samma tyg (hrm, siden tycker inte om att bli suget på, det liksom tappar både lyster, styrsel och tja,allt fint utseende) som även den kommer visas här. När jag hämtat mig och orkat ta fram kameran.

Nu är vi man och hustru, helt obegripligt egentligen men helt otroligt häftigt!

31 thoughts on “Vår lördag

  1. Stort grattis! Tycker att ni valde den bästa dagen att gifta er på. HIHI! Ganska roligt att det var två sybloggare som blev gifta samma dag. Visst är det härligt att vara fru! Jag tycker att det är lite svårt med nytt namn bara, skrev fel två ggr idag. 🙂

  2. Grattis! Ska gifta mig till sommaren 🙂 har inte ens funderat klart på klänningsmodellen än… känner mig lite stressad för jag börjar snart jobba…. jättefin klänning!

  3. Varma gratulationer till herr och fru Strömming! Och vilken pangklänning – fantastiskt fin modell och färgval. Grattis till det också!

  4. Ååh GRATTIS!! Vad fin du var. Har maken slips i samma tyg?? Ska bli kul att se fler bilder och även på lilla I:s klänning såklart.Kramar Efwa

  5. Grattis, grattis!! Så roligt!! Verkar som sagt vara många som gifter sig nu, här är en till som du vet. Du ser jättefin ut i klänningen, ser fram emot att se fler bilder!

  6. Stort grattis till dig och din äkta man. Och stort lycka till med livet som fru.Klänningen ser jättefin ut – ser framemot tydligare bilder här på bloggen framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.