fest · klänning

Lilla I’s festklänning

Klart att I skulle ha en sidenklänning när hennes föräldrar gifte sig. Den är sydd i samma tyg som min klänning (vilken kommer på bild senare). Har ju min favoritmodell på klänning så det var ett enkelt val av modell. Den modellen gör sig fint på små barn. Enkel att sy brukar den också vara. Om man syr i trikå… om man syr i siden var det inte lika enkelt. Hade grymma problem att få fast oken snyggt, men det blev OK till slut. Inte helt nöjd då det skevar lite men ingenting som egentligen syns. Valde ett par gamla pärlemoknappar ur min mormors knappskrin och så fick den en lite volang längst ner för att få den lite extra festlig!

I var så fin i sin klänning (som dock satt bakofram kvällen till ära, men det var nog bra för hon sög på volangen så den är helt förstörd, men det syns ju inte nu..) och matchade mamma perfekt!

23 thoughts on “Lilla I’s festklänning

  1. vilken jättesöt klänning! kan tänka mej att hon va en riktig prinsessa =) och jätteroligt med bytet!!! min hemska dag blev en bra dag =) har hela kvällen på mej att klura ut vad jag ska hitta på till dej =) några favoritfärger?

  2. Åh, där är den där fina klänningsmodellen igen! *vill ha* Har inte kommit mig för att beställa det ottobrenumret än. Är säker på att I var jättefin i denna! 🙂

  3. Nämen så söt Strömming!!!! Jösses vad fin!!!!!!!Gillade också din gula mössa! Mosstickning är så himla snyggt.Lycka till med allt i dag också 🙂

  4. hej igen! vill du ha någonting till dej själv eller till lilla I ? jag kollar på mössan varje dag och längtar =) kram

  5. TUSEN TACK för mössan!!! jag fick den idag och har bloggat om den 🙂 ÄLSKAR den!!! jag skickar ditt i morgon eller senast onsdag 🙂 lite nervös är jag allt på om du ska gilla det jag har gjort 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.