body

Bodies till I

Snart har I växt ur de bodies i strl 68 som jag sytt så det blev till att ligga steget före och fylla på innan det hände. Har använt mitt eget mönster med lite nya förändringar. Har förlängt livet något så att det blir lite mer växtmån, hon är långsmal lilla I. Och så har jag inspirerats av den halsringning som Sygryn gjorde när hon sydde efter mitt mönster. Vilken tur att hon ville ha mitt mönster så att jag fick se hur snyggt det var att sy halsen på det sättet! Jag är faktiskt grymt nöjd med hur dessa blev. De är nog lite stora än då livet nu är 4 cm längre än de jag sydde i strl 68 men är det en sak som man vet om små barn så är det ju att de växer – fortare än kvickt!

Dessa ville jag skulle vara lätta att matcha med olika byxor så det blev brunt och vitt till kanter och muddar.

Mönster:
Eget, strl 74

Material:
Retrotyger från Jofotex, mudd från Stoff och Stil och Ohlssons.

+++
Skönt att ligga lite före den snabbväxande lilla damen! Kul att få börja sy i flodhästarna och de gröna elefanterna. Har längtat efter att få sätta saxen i alla dessa tyger. Det var dessutom roligt att halsringningen blev så bra – tack Sygryn för inspirationen!


Att det inte finns tid för allt jag vill sy.

15 thoughts on “Bodies till I

  1. Tummen upp för halsringningen!! Sån vill jag också göra – om jag hinner med att sy något innan liten växt ur alla storlekar där det behövs extra plats i ringningen…

  2. Vilken produktion du har!!!! Hur sjutton hinner man detta med en liten bäbis????SKITSNYGGA!!! Barn växer ju så det knakar i den åldern. Jag minns att vissa plagg vi hade hann vi inte ens använda :-(. Skönt då att ligga steget före 🙂

  3. Tack alla! Vad glad jag blir!OttoPippi: Har en bebis som numer faktiskt sover! Då får man passa på att producera! Hon sover faktiskt både dag och natt nu (inte hel natt själv än men ändå stoor skillnad)Stora Lilla J: det är svårt att hålla sig från flodhästarna… jag vill nu ha alla färgerna… inte bara de 3 jag köpte… det ger habegär!

  4. Åh, så fina!Och vad smart med namnbandet nedan! Vliesofix är användbart till mycket!!Nu har jag hunnit provsy dregellapparna, men vi har haft sånt problem med internet hemma senaste veckan, så de är än så länge obloggade. Endera dagen…

  5. Supersnygga – gillar verkligen den här bodymodellen med knäppningen där fram, både praktiskt och snyggt!! Fint med hals-sprundet oxå!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.