diverse

Ganska balla men väldigt mycket för stora

Blev omdömet för återvinningsjeansen som jag sydde häromdagen. De får nog vänta ett tag innan de används, kanske att de passar bättre om ett år eller så. Om någon är intresserad av dem i byte eller så är det bara att höra av sig. Med på bilden är även de här bodyn som var en beställning som sen avbeställdes. Vilket inte gjorde något då I har använt den otroligt mycket och jag gillar den skarpt.

Idag har I varit så snygg – Ester & Konradmössa, Sygryndregglis, Vouffentröja och Strömmingbrallor! Tyvärr inga bilder på den makalöst snygga sybloggskombon. Tillbringade dagen på Trädgårdsmässan i Älvsjö idag och har haft så roligt. I har varit på strålande humör och har dagen till ära börjat säga da-da-da-da-da-da-da-da-da-da-da ja ni hajjar hur det låtit från lilla fröken hela dagen! Hon måste gilla blommor precis som sin mor! Själv fick jag bara med mig en endaste ny liten porslinsblomma hem, sparar mig till syfestivalen nästa helg!

11 thoughts on “Ganska balla men väldigt mycket för stora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.