give and get

Vatten vatten vatten

Temat för det femte give and get-bytet är vatten och igår när jag kom hem från jobbet så låg ett fint rosa paket på köksbordet och väntade på mig! Min ”get” hade redan kommit mer än 1 månad innan deadline! Tror minsann jag är först ut med att få paketet den här omgången! Jag anade faktiskt lite vem som låg bakom paketet då jag i torsdags läst på en blogg att hon postat sitt give and get paket, men att det skulle hem till MIG var ju en överraskning.

När jag öppnade så fullkomligt rasade det grejor ur paketet. Först kom en flaska Ramlösa (som inte finns med på bild för den var redan slut när jag skulle fota) som fick symbolisera temat skulle jag tro! För resterande paketet är inte så vattningt 😉 Men ack så fint!!!

Ett jättefint sommarset till I med tunna byxor och skjorta, en necessär, två grytlappar, knappar, sytråd, symärke, snedslå, plastringar (till napphållare eller så tror jag – är inte helt säker….) kritor till I (som hon kan hålla i knyten näve, hur smarta som helst men de får vänta lite för än skulle hon bara äta upp dem!) två tyger och ett nummer av Kreativa Kvinnor. Snacka om välfyllt paket!

Kläderna är jättefina och verkligen välsydda. De är lite stora till I men om en sak är säker så är det ju att hon växer. Och vem paketet kom ifrån,hade jag rätt på min gissning efter att ha sett kuvertet? J det hade jag! Det blev solkalrt när jag såg skjortan och necessären! Tack min hemliga vän för ett finfint paket!

7 thoughts on “Vatten vatten vatten

  1. Superfint paket, förstår att du är nöjd. Kommer med några ”vattenassociationer”. Napphålleringarna är väl såna som rörläggarna har till vattenledningar av något slag läste jag på en blogg. I din underbara neccesär får du förvara ett spakit bara för dig när du behöver unna dig lyx en stund. I kreativa kvinnor finns säkert något strandplagg med sommaren är nära (har inte kollat)

    Hade inget bättre för mig en söndag morgon än att leta ”vatten”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.