diverse

Jofotex och svärmors tyglådor

Har kommit hem från en skön och avkopplande midsommarhelg i småland! På vägen dit passerade vi Jofotex och då är man ju bara tvungen att stanna en stund. Fick klämma och klappa på många fina tyger men hade egentligen bara några få saker som jag ville skaffa mig. Ett byxtyg till mig och turkos och lime flodhästar. Lite mer fick följa med hem dock. Ett vaxat tyg med härliga rosor som får mig att tänka på monty python, klarblå ugglor och en av alla de härliga randiga velourerna. De var mycket trevliga i kassan och gav mig rabatt för att jag rest så långt samt en fikabiljett i cafét bredvid som raskt förvandlades till del av en glass!

I småland har vi inte gjort så mycket, firat midsommar med dans runt majstången och små grodorna. MYCKET jordgubbar och annan mat och så mycket vila och slappa medan I har roat sig med farmor. Tyvärr var ju inte vädret det bästa men lite har vi kunnat njuta av att ha trädgård med gungor, en lyx för oss stadsbor. Svärmor undrade om jag inte hade lust att kolla igenom hennes tyger och ta det jag ville ha! Klart jag ville!! Det fanns mycket tyg och ungefär 1 pappkasse fick följa med mig hem. Det fanns gott om enfärgade joggingtyger (ni vet, trikå med flossad insida) inte så roliga färger kanske men de kommer helt klart kunna användas, det fanns även en hel del tunna randiga trikåer och en del roliga vävda tyger! Bilder finns i flickr om någon vill kika på dem!

Tillsammans med att några meter moln anlände idag så har jag nog mer än fyllt de hål i tyggarderoben jag faktiskt lyckades ordna förra veckan när jag städade där. Och snart kommer det husvagnar också…

3 thoughts on “Jofotex och svärmors tyglådor

  1. Tyg är alltid välkommet även enfägade joggingtyger, när man mist anar behövs dem. De andra tygerna ser fina ut. Tur att det rosblommiga är vaxduk annars ser det ut som ett sånt tyg som jag nu helst av allt vill göra kjolar av 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.