diverse

11 månader idag

tänk så stor hon blivit, vår lilla I. Idag fyller hon 11 månader och har firat med glass i solen! Snart är det dags för 1-årskalas. Hiphop gillar hon också, lilltjejen, kolla in hennes taktkänsla till favoritlåten för tillfället!

17 thoughts on “11 månader idag

  1. Så himla cool tjej! Hon diggar ju på pricis samma ställen i ”introt” till refrängen (är inte så musikalisk men du kanske fattar!):o)Häftigt när hon var på väg ner på mage och under bordet och ångrade sig när hon hörde att det var dags att dansa… Man blir så glad av sådana små charmtroll!
    Får hålla med de andra ang golvet, snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.