tröja

Hundtröjor


Det här tyget har värmt hyllan det senaste året men nu är det slut. Tre tröjor i strl 80, 86 och 92 blev det, alla med en ärm i enfärgad lime och bruna kantband. Dessa är det första som jag sytt till julmarknaden, dags att sätta lite fart och fylla på förråden. Har sytt klart lite mer ikväll och har mer utklippt. Tillsammans med en del beställningar så har jag fullt upp på kvällarna nu! Men kul är det! Speciellt kul är det att välja ut tyger och modeller och försöka få till en liten kollektion som håller ihop!

Dessa tröjor är såklart till salu innan marknaden om någon är intresserad. För priser se Strömmings modeller.

Apropå kollektion så finns nu Strömming att köpa i USA på webshoppen Vyssan Lull. Känns grymt roligt!

4 thoughts on “Hundtröjor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.