tossor

Fler vantar och tossor

De senaste kvällarna har jag sytt muddar på dessa tossor och vantar. Det är fruktansvärt pilligt att få alla lager tyg att vara på rätt ställe när jag syr så de inte glider omkring och det blir veck och annat. Alla vantar och tossor ska med till marknaden. De är sydda för att matcha men kommer inte att säljas i kit. Kaninvantarna blev dock ensamma eftersom mitt tyg inte räckte till ett par tossor. Det var synd eftersom de turkos kaninerna är mina favoritkaniner. Tycker att det blev riktigt fint med lime till det turkos tyget  – min färgblinde make valde mudden, haha!

Om du är intresserad ett par vantar eller tossor är det bara att maila mig. Alla de här samt de som är i förra inlägget är till salu.

7 thoughts on “Fler vantar och tossor

  1. Jamen tror jag får skaffa nåt att stoppa i de här!! Sötast i stan! Jag har fått limefeber så jag tycker att lime kan matchas med ALLT 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.