diverse

Knit Pro-stickor

Ni som använder KnitPro utbytbara spetsar till rundstickor, har era stickor gått av i kanten mellan trä och metall? Jag har bara stickat en halv vante med mina nya spetsar och så gick den av. Minns inte var jag köpte just denna eftersom jag köpt spetsar lite på olika ställen så jag kan inte reklamera. Har era stickor gått av eller hade jag maximal otur? Det var en tunn sticka, 3 mm, som gick av men det borde ju inte spela någon roll.

Trisst att det sker på en lördagskväll när jag tänkte sträcksticka inför jul!

4 thoughts on “Knit Pro-stickor

  1. Jag har alldeles nyss köpt mina 3mm-spetsar och har klarat mig än så länge men jag har läst i stickbloggarna att de går av då och då. Inte bara de tunnaste. Antar att det är måndagsexemplar. Synd att du inte vet var du köpte dem. Men hur ofta sparar man kvitton på stickor och garn, så det spelar kanske ingen roll.

  2. Otur säger jag! Jag har stickat med Knit Pro-stickor flitigt och inte haft problem med dem alls. Hoppas nästa par håller bättre!

  3. Mina 5,0 mm, 5,5 och nu även 6,0 mm har gått av. Den ena fick jag tillbaka från säljaren men det har gått ett år mellan den första gången och höstens mer intensiva stickande så ju nu försöker jag att limma tillbaka stickan med Epoxy-lim.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.