diverse

God Jul!

Bordet är dukat, maten är klar eller på ingång, I sover middag, jag dricker kaffe och äter saffransbulle i soffan, julmusik i baktakt hörs från köket. I år firar vi en stillsam jul hemma med mormor och morfar men de har inte kommit hit än. Önskar er alla en god jul och ser fram emot att följa era bloggar nästa år.

Några julkläder till I blev det inte sydda i år, efter all maratonmarknadssömnad så gick orken ur mig och jag har suttit nedsjunken i soffan de senaste kvällarna med stickning i händerna och vampyrer på TV. Mycket trevligt!

Här är I på årets julkort iklädd fina kläder från JNY Designs testkollektion. Tänk, om några veckor är lilla I storasyster! En dubbig jullåt bjuds även, här är ”räven raskar” som ni nog aldrig hört den förut!

4 thoughts on “God Jul!

  1. Låter som ni haft en lugn och skön julhelg – önskar er en god fortsättning också.

    Och vampyrer på tv – vad är det du har sett? (Jag blev lite vampyrbiten tidigare i höstas så lite nyfiken blir jag allt på vad det är du har sett.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.