diverse

Intet nytt sytt

men i fredags hittade jag en liten bit av det fantastiskt fina klövertyget som jag sett och dreglat över hos välsorterade bloggare. Helt underbart glad blev jag och det blev mitt trots Myrornas överpris. Så kan det gå när man bara ska lämna in lite utsorterade kläder till butiken…. kan ju inte låta bli att kika en kort stund på vad som finns inne. Har dessutom sorterat bland de kläder som jag tänkt att jag ska göra om till barnkläder och insett att det finns många fina tyger där att ta hand om, mest enfärgade och det saknar jag ju i stor utsträckning. Helt perfekt. Så om orken finns någon dag har jag plockat ut lite tyger som ska bli till pyjamasar till I, men just nu finns inte så mycket mer ork när kvällen kommer än att sträcka ut sig i soffan, vila ryggslutet, se på tv och äta choklad. Och sticka lite! Såklart!

6 thoughts on “Intet nytt sytt

  1. Vilken lyckost! Tycker själv att det är svårt att göra fynd i hemstaden. är det du som hinner plocka godbitarna;-)?

  2. haha Moi! nog hittar jag några godbitar här i stan, bor ju så jag går förbi myrorna nästan varje dag men oftast tycker jag också att det är supersvårt att fynda här i stan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.