diverse

Award

Ja, denna Award har nu även kommit till mig!!! Tack Od andulky för den, det värmer gott! Nu ska man ju skicka den vidare till sju andra bloggare man gillar men de senaste dagarna har det snurrat några varv runt sybloggarna så jag kommer tacka för utmärkelsen men väljer att låta bli att skicka den vidare. Dels finns det så många fina bloggar som jag gillar att det är svårt att välja och jag tror att ni vet vilka ni är som jag ofta tittar in och kommenterar hos! Ni skänker alla så mycket inspiration och syglädje!


Med denna utmärkelse följer att man skall:
-Kopiera Awarden på din blogg
-Länka till personen som gett dig awarden
-Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
-Välja 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
-Länka till deras bloggar!
-Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award.
Sju saker om mig ska jag väl ändå kunna dela med mig… 
Jag gick samhällsprogrammet på gymnasiet men hamnade av en slump på en naturvetenskaplig utbildning på universitetet. Pluggade i ganska många, år tills nyss, när jag hoppade av min doktorandutbildnig och nu har jag ett ”vanligt” jobb på labb.

Har bott i nästan två år i Australien och var antagen till en fotografutbildning där 2005 som jag i sista stund lämnade återbud till och stannade kvar i Uppsala.

Har en långhårig katt, blandning norsk skogskatt och ladugårdskatt. Han lyssnar till namnet Ville. Eller lyssnar och lyssnar men….

Gillar att laga vegetarisk mat. Äter inte rött kött alls och var helvego i 10 år.

Firar snart 1-årig bröllopsdag.

Har en dotter på 17 månader och en liten knodd på väg vilken dag som helst.

Har precis ansökt om enskild firma för Strömming Design! Väntar fortfarande på svar om namnet går igenom men sedan har jag F-skattsedel och egen firma! Mycket spännande 😀

8 thoughts on “Award

  1. Hej vännen! Jag kommer att awarda dig också på min blogg ikväl!! 🙂 🙂

    Så otroligt kul med egen firma!!! Önskar att jag hade ett fast jobb så jag också kunde göra det….

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.