beställning · dregelscarf · napphållare

Ett gäng dreglisar

Fick en beställning på fyra dreglisar och två nappband i förra veckan. Eftersom jag ändå tänkt sy ett gäng dreglisar till R så bestämde jag mig för att jag kunde sy denna beställning trots att jag har en nyfödd liten hemma (han sover ju mest ändå än så länge och I gillar symaskinen!). Kunden valde dessa fyra tyger och eftersom jag gillar dem skarpt sydde jag två av varje tyg så R fick likadana som beställaren. Baksidan är av brun fleece och sömmarna är bruna.

Det ena nappbandet fanns redan sytt i det tyg som beställaren ville, det andra har jag sytt nu. Grönt uggletyg som jag köpt på The Fabric Fairy för snart två år sedan. Ringen har jag köpt av Sygryn.

5 thoughts on “Ett gäng dreglisar

  1. Fina! Var tvungen att förstora bilden och se om du sydde rundade hörn på overlockern (på dregglisarna), men de är sydda såsom jag sydde mina med. Går det överhuvudtaget att sy hörn som är rundade, utåt på en overlocker? Och medans jag ändå är i farten kan jag ju kommentera rätt firre, eftersom jag kommenterade på makrills blogg och sa att vi kanske kunde göra ett litet byte… Men nu lämnar jag på rätt blogg… Singoallamönster mot något annat mönster jag har kanske? Har många vintage mönster från 60 och 70 talet (typ Simplicity osv) i alla möjliga olika storlekar. Och det är ingen brådska då sommaren är på väg till era breddgrader…. Om du har lust och tid, annars fattar jag ju att du är väääldigt upptagen med lillbebben. Härligt med en liten bebis att lukta på och gosa med…

  2. fina dregglisar och napphållare. Har inte hittat var man kan köpa sånadära klämmor som man sätter längst ner på napphållarna? tacksam för tips. Går bra maila, svara direkt på din blogg eller besök gärna min blogg http://www.loobisdesign.se

    tacksam för svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.