tygblöja

Turtle Butt nummer 3

R växer så det knakar och därför behöver han nya ullbyxor till sina blöjor. De gamla täcker inte längre hela blöjan och det blir ju inte så bra. Är grymt förtjust i dessa ”turtle butts” så det var det självklara valet av blöjbyxa. Hade kvar rosa garn från den förra blöjbyxan jag stickade så det fick bli rosa mönster mot ljusgrå bakgrund.

Det är så enkelt att sticka det här mönstret och så blir det så effektfullt och ser avancerat ut. Det gillar jag! Något jag just nu inte gillar är att FedEx lyckades komma med mitt paket provtyger just den timmen jag var ute på hela dagen. Har haft sjuka barn i snart en vecka men var tvungen att gå ut och gunga lite på eftermiddagen för att lugna det värsta tråkgnället. Då kommer paketet. De kommer med det imorgon och går jag ut skulle jag hänga en fullmakt på dörren att de får lämna det i trapphuset. Det suger att jag hade kunnat haft tygerna här redan dock, är sååååå nyfiken!

10 thoughts on “Turtle Butt nummer 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.