tygblöja

Glad midsommar

Var bara tvungen att klippa och sy lite i testtyget igår. Eftersom färgen inte är fixerad så vill jag inte sy något som ”syns” eftersom färgerna kommer att blekna fort. Det blev en Fattycake-blöja! Älskar det blöjmönstret och det behövs påfyllning bland blöjorna hemma.

Tyget är helt underbart mjukt och var superskönt att sy i, både med vanliga maskinen och med overlocken. Nu vill jag klippa och sy mer i det och längtar tills det riktiga tyget kommer så att det inte bara behöver bli blöjor och pyjamasar av detta. Dessa bilder ger tyget rättvisa. Som ni ser var färgen på trycket lite blek så det kommer att bli en starkare ton av orange när det trycks på riktigt.

Så med detta önskar jag er en glad midsommar. Vi skulle ha varit ute på landet men en dubbelsidig öroninflammation hos I samt förkylningar och ögoninfektioner hos resterande familjen gjorde att vi blev hemma. Hoppas på att komma ut och se lite midsommarfirande i eftermiddag ändå. Antibiotikan fungerade iallafall och I är pigg igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.