pyjamas

Det ultimata babysommarplagget?

Den kortärmade och kortbenta pyjamasen blev en hit, inte bara på natten utan även på dan. Så det blev en till i det helt underbart fina klövertyget från DeerDot. När jag ändå höll på syskonmatchade jag med en ärmlös klänning till I. Hade tänkt att göra en i det gula tyget till henne men eftersom hennes favoritfärg är ”bååå” så var det nog lika bra att jag gjorde dem lika! Väldigt snyggt med rött till detta tyg. Hade sett det på flera bloggar redan och det var det självklara valet denna gång.

Mönstren är egna, strl 68 på pyjamasen och 86 på klänningen. Tygen är från DeerDot och JNY.

18 thoughts on “Det ultimata babysommarplagget?

 1. Gud sicken fin syskonmatchning!!! Pjamasen som lille R även använder på dagen påminner faktiskt starkt om ett dagplagg på 70-talet ”kolten”. Åtminstone skulle min mamma kalla den för det 🙂

  Älskar tyget (som jag inte har) och din kombo med rött till!! Härligt!!! En av knoddarnas favvofärg i I:s ålder v ar också ”Bååå”. Synd att det inte höll i sig…. 🙂

  Förresten kom tygproverna idag!!! Älskar dem. Båda två!!! 🙂

  Kramis!!!

 2. Min ena ”höna” har alltid varit som en liten kamin. Din goa modell fanns redan för 16 år sedan och jag tyckte den var super.
  Du syr härliga plagg, me like!

 3. Finfina! Det är verkligen en praktisk modell, den kortärmade och kortbenta! Såna har vi också haft och använt dygnet runt när det varit sånt här väder.

 4. Så fina!!! Ja det ultimata babyplagget kan det nog vara, jag älskar de korta bodysuitsen!
  Hehe vad läckert det vart med den knasiga kuvertringningen längre ner, blev ju en rolig miss ju, unik!

 5. Fina bägge två och tyget är verkligen helt underbart det med! Håller med om att en hel dress är ett ultimat baby plagg både natt och dag.

 6. Härliga, jag gillar också dessa kortärmade/kortbenta dräkter, tyvärr så är det mest praktiskt med tvådelat nu för tiden.. Riktigt bra kombination med röd kantning, det lyfter plaggen.

 7. Så fint! Fick precis hem en bit av tyget, men ska det bli kantband lär jag bli kompis med coverproen och det känns som det kommer ta ett tag..

 8. Vad roligt med butik! Här har det kommit till en massa fint att titta på! Tur att jag kikade in så att jag inte missade något :o))

  Kram Henrietta

 9. Kan man få lägga in en beställning på en sådan bodysuit för pyjamasändamål till Måns i storlek 80? Gör jag rätt som beställer här eller skall jag göra på annat sätt? Pengarna kan jag sätta över i förskott om du vill.

  Vet att tiden har gått sedan jag pratade om pirattyget och pyjamas i det också, så det är säkerligen slut, men annar så skulle jag vilja beställa en sådan också.

  Kram Lisa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.