tygblöja

Baktakt

Denna vecka går Uppsala reggaefestival av stapeln. Ni som följt mig ett tag vet att det är reggae som gäller i vår familj så jag är lite nere över att jag inte kommer kunna besöka festivalen i år. Maken däremot kommer att följa det hela och rapportera i sin blogg.

Hur som helst har jag gjort några reggaeinspirerade blöjor till R, kunde inte motstå det när jag hade sytt flera röda blöjor och skulle välja knappar! Gula och gröna knappar på de röda blöjorna! Superfint!

Fattycakemönstret som vanligt, strl M. Utan modifieringar eller krusiduller. Röd PUL från nu nedlagda PinkGreen och KAM-knappar från en yahoogrupp. Jag gillar min knapptång igen, var lite osams ett tag men nu funkar vi ihop igen! Gillar dessa pocketblöjor mer och mer och väntar med spänning på den PUL jag har beställt så jag kan utöka lagret.

Hrm, väldigt svårt att få till färgerna på knapparna bra, det syns knappt att de har olika färg – men det har de! En blöja med blåa knappar blev det också. Marint och somrigt fint!

Den blåa blöjan har efter att jag fotat den fått en stickning runt benresåren, mest för att testa hur inläggen ligger still med lite smalare kanal i grenen. Tror jag ska börja sy blöjorna på detta sätt efter detta för det funkade bra. Låta resåren löpa fritt i kanalen istället för att sy fast den längs hela längden. Man lär så länge man syr!

3 thoughts on “Baktakt

  1. Jättefina! 🙂 Sitter själv och syr lite blöjs. Testar lite olika mönster. Längtar tills bambun från dig kommer så jag kan sy skarpt 😉 Skulle behöva få ändan ur och beställa mer knappar, men jag tycker det verkar så tjorvigt från yahoogruppen….:o

  2. Kan inte kidsen hänga med då?! Classe O som har allt har ju även fina hörselkåpor för barn – det är dags för R att komma ut som Reggae-R. Tveksamt om de godkänner mig – annars kan de komma hit!

  3. Tygtrerrier; tackar för ditt erbjudande men vet inte om du vill ha en 6-månaders bebis på halsen 3 kvällar i rad 😉 hade I med förra året och det var ingen hit, hon blev för trött, vägrade att sova i vagnen så jag fick gå hem tidigt med henne ändå. Vi har kvällströtta barn, slocknar vid 19 båda två..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.