beställning · body

Till liten E

E är kusin med F som är kusin med I och R. Han är bara några dagar gammal nu så den här bodyn kommer förmodligen vara för stor för honom. Men en sak är säker, bebisar växer! Min syster beställde den för att ge som välkommen-till-världen-present. Jag fick välja tyger och hon valde modell. Fast sedan ritade jag om mönstret, igen.

Trots att jag har en egen liten bebis hemma att sy smått åt så är det något extra att få sy till helt nya människor! Min lilla bebis är inte så liten längre förresten, han börjar växa i strl 74 nu, har passerat 8 kg och är nästan 70 cm lång. Han håller på att klura ut det här med att krypa/åla, han äter mat med god aptit, han sover på nätterna, han jaga sin storasyster i gåstolen och prejar in henne i hörn, han snor syrrans glass och stoppar in den i sin egen mun… påhittig och framåt kan man kanske säga. Oj, nu kom jag visst lite off topic igen.

Body i strl 62, omlott och långa ärmar, perfekt nu när hösten snart är här. Tyget är från JNY, både kanintyg och brun interlock till kanter. Allt flöt på och CPn betedde sig snällt, vi är vänner så länge jag använder interlock i den!

7 thoughts on “Till liten E

 1. Ja, en sån där kant längtar jag efter att få till. Jag håller just nu på och bråkar med en singeljerseykant på singeljersey. Igår fick jag ta paus för då hade det dragit ut sig så det var volang runt om hela bodyn. Suck. Men det ska gå. Fast kanske inte så här snyggt. Jättefin blev den!

 2. Omlottbody är verkligen en favvo. Så himla lätt att både ta av och på.
  Kanintyget är fortfarande helrätt tycker jag. De bruna kanterna gör ju inte saken sämre precis. Älskar den kombon !

  Har en liten fråga till dig:
  Sätter du något på baksidan där du sätter tryckknappen. Jag menar då den som inte sitter i kantbandet utan mitt i tyget ?

  Jag har oxå börjat förstå att interlock är bäst att kanta med, eller ibland jerseyn kan oxå gå.

  Ha det gott ! / Wimsan

 3. Oj, vilken söt body, älskar färgkombinationen!
  Jag sydde mitt livs första omlottbody igår. Var ju rätt kul att sy den fast jag börjar verkligen bli sugen på en CoverPro. =O Men eftersom så många verkar ha svårt att få till det med den så är jag lite orolig över om jag nå´nsin skulle få inställningarna rätt på den och ha någon nytta av den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.