beställning · tygblöja

Fattycake L

En beställd Fattycake pocketblöja i strl L. Den härliga blå PULen har jag köpt av Liten Vus som hade lite att avvara. Tack för det! Insidan är Cool-Max dryliner och den har beställaren själv bidragit med. Blå knappar att matcha den blå PULen. Rent och enkelt tycker jag och riktigt snyggt! Om ni undrar vad det är för svarta prickar bredvid knapparna så hade jag först klippt ut en XL men då räckte inte drylinern så jag fick klippa om till en L och då ändrades knapparnas position också såklart. Eftersom den penna jag har som tvättas bort i tvätten är blå så syntes den inte på tyget och jag markerade med spritpenna. Det syns inte om man sätter knapparna på markeringen. Nu syns de… *suck*

Bara att hoppas att blöjan passar trots att det bara är L.

4 thoughts on “Fattycake L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.