body

Fyrtal i babybody

 Jag har fastnat för det gul-röda. I förra inlägget var det hösttunikor i rött och gult, nu blir det bodies i gult och rött. Kan inte låta bli att känna lite julstämning när jag ser dessa, förmodligen för att det gula påminner om saffran och med det röda till så verkligen lyser den gula färgen. Så snyggt tycker jag. Det finaste du sytt nånsin sa maken. Dessa ska till Uppsala Handkraft men måste nog behålla 74an hemma till R. Han börjar växa ur 68 nu och behöver lite långärmat.

Bodymönstret är samma som jag använt till de kortärmade men jag ritade helt enkelt om ärmarna till långa denna gång. Kortärmat kändes inte helt rätt i slutet av augusti. Tyget känner ni igen, JNYs fina kaniner med bruna kaniner. Kantbandet är interlock, även det från JNY. Superbra interlock för CPn. Jag är extra nöjd med de röda tryckknapparna. De kommer från SnapSource.

5 thoughts on “Fyrtal i babybody

  1. Jättefina! Gillar också färgkombinationen. Den är lite ”oväntad” – på ett positivt sätt! Hur gör du för att få till kuvertringningen så bra?? Mina drar sig alltid lite och ger lite ”puffärmar”. Är detta ett eget mönster?

  2. superfina bodys! jag håller på o fajtas med min cp och en kantbandsapparat just nu, och undrar om det är så att interlock är bättre än mudd när man kantar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.