beställning

Tumsugarvantar

När jag härom veckan bloggade om tossor och vantar fick jag en förfrågan om ett par likadana vantar, fast för en liten tumsugare, så ett litet hål för tummen önskades i vanten. Vanten fodrades med microfleece, det jag använder i blöjorna som torrskikt, för att det inte ska bli för blött mot huden på handen. Nu hoppas jag verkligen att hålet sitter rätt placerat så att vanten fungerar som den ska.

5 thoughts on “Tumsugarvantar

  1. Snacka om unika vantar helt och hållet gjorda till ett unikt barn! Härligt!
    Var förresten och hämtade ett paket med Iris visa igår, vilka fina tyger!! Längtar efter att få sätta saxen i dem!

  2. Vad roligt att se detta inlägg, har en liten tumsugare här hemma som jag funderat på att sy något liknande till! 🙂 Jättesöta!
    /malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.