Övrigt

Långsam produktion

Just nu bor vi i kaos. Kaos påverkar inte bara ytan hemma utan gör mig även väldigt trött i huvudet. Det är inte lika avkopplande hemma när huset är uppochner. Vi låter renovera vårt badrum. Efter 1 timme hittades vattenskada i golvet pga sönderrostad golvbrunn. Nästa dag konstaterades att ena väggen var rasfärdig och måste muras om. Så de tre veckorna som renoveringen hade beräknats att ta tar nu…. tja, vi vet inte riktigt. Och bara vetskapen om att vi inte vet hur länge vi är utan badrum är också lite tröttande. Vårt sovrum är just nu lager för diverse uppbilad betong, utriven inredning och damm. Vår säng står i vardagsrummet, mysigt värre! Nu har vi iallafall TV i sovrummet! Behöver jag säga att I gillar den stora dubbelsängen 1 meter framför TV där man kan se på Pippi Långstrump?!

Just nu stickar jag i soffan efter att jag klippt och packat tygbeställningar. Symaskinen orkar jag knappt ens tänka på. Det är ganska skönt med en paus. På söndag har vi höstens första syjunta med UppSytt, det ser jag fram emot, då ska jag sy två sackosäckar till barnen. Det har stått på min sylista i snart ett år!

Men ni är självklart välkomna med tygbeställningar, snart öppnar jag en webshop för enklare beställning! Jag jobbar även på nya designer för tyger och hoppas att snart kunna beställa mer bambuinterlock.

Ni som har köpt Iris visa för väldigt gärna komma med feedback på tyget till mig. Jag har själv inte hunnit sy i det nya tyget utan bara testat provtrycket i maskinen. Håller det måttet? Vad tycker ni om kvaliteten? Ja sånt som ni har tänkt på när ni fått tyget och när ni sytt i det! Maila mig gärna!

3 thoughts on “Långsam produktion

  1. Ibland är det verkligen behövligt med paus. Om än bara för att tanka ny lusta. Har en liten fråga till dig. När du klipper till dina tumlösa vantar – hur breda är styckena då samt hur långa är dem från mudden och ut till fingerspetsarna? Antar att du klipper dem rundade framtill.

  2. Ojojoj! Jag fniassade åt Pippi en meter från sängen! Jag kan se det framför mig! i övrigt måste det kännas rätt eländigt med huset uppochned och inte veta hur länge.

    Mitt Iristyg är tvättat och ligger och väntar på att bli något. Det kommer nog dröja lite innan det används; tänkte sy babykläer i det. Man känslan är att det är jättemjukt och skönt och har lite tyngd i sig som viskos, håller du med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.