Övrigt

Slut på föräldraledigheten

I morgon börjar jag att jobba igen. Visserligen bara halvtid i oktober men var har dessa 10 månader tagit vägen?! R har hunnit bli 8 månader gammal och fått tänder, försöker krypa men vill hellre upp och springa. Han börjar säga ljud som da-da-da, ti-ta-ti-ta-ta och pa-pa-pa-pa  och de kommer hela tiden ur honom. Han kan prata så mycket att I blir tyst och det är då inte ofta hon är det!

Nu väntar en månad halvtidsjobb och sedan heltidsjobb. Ska bli spännande för jag har fått en ny placering på jobbet (stort ställe) på ny avdelning med nya abetsuppgifter. Fast jag börjar första dagen med hemmastudier och att läsa in mig på gruppens metoder och projekt. Men på måndag, då är 10 både jobbiga och härliga månader över.Nu får maken ta vid hemma med två busiga ungar.

Jag hoppas att jag kommer orka och hinna jobba heltid, sy och fixa med nya tyger. För jag har blivit biten av tyger så fler kommer det att bli. Vad? Det återstår att se! 😀 Sytt har det faktiskt blivit lite också den senaste veckan trots kaos här hemma. Och lite stickat också när vi bodde hos mormor och morfar. Bara jag kommer in i PS så ska jag visa vad som har skapats!

Apropå kaos så är det just nu ett organiserat kaos, det står still i renoveringen så länge byggfläkten blåser varmluft på vattenskadan i golvet. Hur länge? Tja det vet vi inte ännu. Men vi har kunnat damma lägenheten och leva någolunda normalt om än lite trängre och utan badrum. Tack och lov för snälla grannar.

Igår lovade jag bättre bilder på ikasyrs tyger och jag har fotat men jag har inte hunnit beskära dem ännu för ikväll har jag varit på bio med maken och sett ”I rymden finns inga känslor”. De får komma imorgon istället.

6 thoughts on “Slut på föräldraledigheten

 1. Oj, vad tiden går fort! Det känns som att du fick R för inte alls så länge sedan som 10 månader!! Lycka till på jobbet! Kram!

 2. Ja oj så fort det har gått. Jag tänkte i mitt stilla sinne senast igår att du också precis börjat din mammaledighet. Men vadå ”precis”? Min Ebba är snart ett halvår. Time flyes 🙁

  OBS! Vet att jag inte betalt min beställning än med det kommer under helgen.

 3. Lycka till med jobbet! Precis som de andra säger jag ”ta det lugnt!”. Tar man i för mycket blir det inget av någonting!
  Kram!

 4. TACK för super fina bambutyger å SNABB leverans !
  IrisVisa är ju tok mjukt.. får nog bli en beställnig av det snart med =)

  Jag börjar oxå jobba på lördag, våran lille är visseligen bara 6 månader men jag skall ”bara” köra ett natt pass i veckan i 2 månder nu. hoppas det kommer kännas bra när man väl är på gång..

  Återigen Tack för din service !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.