mössa

Rosa auktion

Jag hakar på och lägger ut en ny handstickad mössa till förmån för rosa bandet. Den är stickad i vuxenstorlek så passa på att ekipera dig för vintern samtidigt som alla pengar går till bröstcancerforskningen! Mössan är stickad i Kilafors svenskullgran som jag har fått av min mamma och förmodligen är införskaffat någon gång under 70- eller 80talet. Mönstret jag stickat efter kommer från Ravelry och heter ”Lina”.

 Bud lämnas i kommentarsfältet. Auktionen pågår till den 29 oktober kl 20.00. Bud efter det klockslaget räknas inte och den som lagt högsta bud vinner auktionen. Om du inte har en blogg så se till att lämna din e-postadress så att jag kan få tag i dig!

Låt budgivningen börja!

6 thoughts on “Rosa auktion

  1. Och trots att jag är tjockskallig och inte brukar kunna ha det andra kan ha (one size doesn´t fit at all, typ) så chansar jag och bjuder 170 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.