body

Retro!

Finns inget annat ord för dessa babybodys än RETRO! Jag älskar dem! Jag tänkte mig först ärmlösa klänningar och tygblöjor när jag fick hem det här tyget men sedan slog det mig, det ska bli bodys! Så det första jag sytt av tyget är just det. Fem stycken bodys med kuvertringning som alla just nu finns på Galleri Hemsytt, strl 56-80. R ska också få en sådan här. Fast kanske en tröja, vi knäpper ju sällan bodyn numer.

Tyget är den helt underbara stretchfrottén från Tanyasum som jag har tagit in till försäljning. Jag hoppas att snart få se lite fler alster på era bloggar i den för jag vet att en hel del av er har den hemma nu. De är kantade med mörkbrun tunn interlock från Mjuka Tyger. Aldrig har min CP sytt så fint som den gjorde i den här kombinationen av tyger. Helt perfekt och det gick att gasa på även i kurvorna så detta var ren glädjesömnad! Den översta ser visst lite krokig ut på bilden men det är den inte i verkligeheten!

12 thoughts on “Retro!

  1. AAAAAhhhhhh, så fina!!! Oj, oj, oj… tror du prickade exakt rätt på nästan samtliga mina favoritpunkter 🙂

    Jätte, jättefina!

  2. De är så fina!!! Jag kan intyga att de är ännu finare i verkligheten dessutom! 🙂 De kommer du inte ha några kvar av efter galleriet tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.