tyg

Färg eller svartvitt?

Det är frågan för min nästa design på tyg. Hjälp mig och tyck till! Kommer till våren (mars-april) på bambuinterlock (50% bambu / 50% ekologisk bomull). Mönstret är designat av Whippet Design och jag gillar det jättemycket. Tycker att det svartvita även kan passa för lite äldre barn. Tänk er att husen är ca 4 cm höga. Efter Manmades bra kommentar om färger tog jag bort omröstningen och inväntar lite fler färgförslag från designern. Det är klart att det inte bara behöver komma i svartvitt. Jag återkommer med lite fler färgförslag i veckan. Ibland tänker man inte längre än näsan räcker! Tack Jes! 

18 thoughts on “Färg eller svartvitt?

 1. Jag tycker egentligen den svart/vita är finast MEN det är så otroligt opraktiskt på mina barn så jag skulle inte köpa i den färgdtällningen, därför röstade jag på färg.

  Roligt motiv!!

 2. Vitt är ju ibland lite opraktiskt, men för större barn tycker jag att det fungerar bra.
  Dessutom kan man ju färga själv om det vita är avskräckande 😀
  Så jag röstar på svart/vitt

 3. varför bara svart/vit, jag skulle kunna tänka mig olika bakgrundsfärg och sen är trycket i vit eller svart. ex rött, grönt eller blått tyg med vit tryck,

 4. Jes, du är ju hur smart som helst. klart det kan komma i anda färger än bara i svartvitt! Jag ska genast ge mig i kast med olika kombos!

 5. Svårt! När jag var högst uppe på sidan och bara såg den svartvita så tänkte jag svartvitt, men sen så var det så fina färger på husen att jag nog måste rösta på dem 🙂

 6. Jag gillar de här färgerna jättebra eftersom jag är förtjust i klara färger, men skulle också kunna tänka mig svart bakgrund med vita hus, röd bakgrund med svarta hus.

 7. Gillar nog fortfarande den flerfärgade bäst och den med svart bakgrund. Jag tycker detta lite mer grafiska mönster inte passar till brutna och bruna toner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.