mössa

Fantemössa!

Förra vintern gjorde jag ett mönsterbyte med Fante och jag fick hennes superfina mössmönster. Den vintern blev det ingen mössa sydd men i år har det blivit det! En endaste dock, vilket är konstigt eftersom mössan är så fin. Tycker jag. Det tyckte inte I som vägrade sätta på sig mössan. Så mössan fick flytta hem till kusin F (samma kusin som fick tröjorna i förra inlägget) och han gillade den mycket. Dock ville han ha den på snedden så öronlapparna går ner över ansiktet, sedan viks upp till en skärm. Men det fungerar ju också och det kanske han har slutat med vid det här laget?

I har inte fått någon ny vintermössa, hon vill bara ha sin kronmössa med apor på från förra året och tack och lov är det ju inte så kallt nu så det funkar ju faktiskt med ofodrad mössa.

2 thoughts on “Fantemössa!

  1. Fin 😉
    Här vill också lillasyster har den med öronlapparna fram, men det beror mest på att hon inte är så skicklig på att få på den rätt väg än 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.