beställning · tröja

Pirat! Pirat!

En beställd tröja till en tvååring. Det härliga pirattyget igen, kan inte få nog av det! Alla plagg blir olika när man syr i det här tyget och det är så roligt! Denna valde jag att kanta med mörkbrun interlock istället för svart. Den svarta färgen i tyget är inte jättesvart så jag tycker det blir lite mjukare med bruna kanter.

Snart ska jag nog sy den där singoallan som jag inte sydde föra sommaren för att tyget tog slut. Bäst att göra det innan det tar slut igen! Fast jag bunkrade upp med flera meter tyg i höstas när det kom i lager igen hos Mjuka tyger så sinar det snart igen! Denna sommar ska I ha en piratsingoalla! Och R ska nog få en pirattröja!

6 thoughts on “Pirat! Pirat!

  1. Hittade till din blogg, gillar den skarpt och ger inspiration, tack!
    (kolla in min blogg, har länkat till din)
    Retroyourbaby.blogspot.com

  2. Jättefin tröja, jag trodde du hade gjort ett ärmsprund men så såg jag att det var masten :O Ska nog ha en kopp kaffe till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.