Övrigt

Kreativ happening i Vasaparken

Idag gick tredje upplagan av Kreativ Happening av stapeln i Vasaparken i Uppsala. Det är en supermysig liten marknad i en populär park i utkanten av centrala Uppsala. Det finns stora grönytor, höga träd, en rolig lekpark och ett biologiskt museum med ett superbra café. Denna gång var det ganska många som sålde barnkläder och det lämpar sig ju bra i en park där huvuddelen av besökarna är just barnfamiljer! Tovning, stickgraffiti och lite annat fanns också att prova på. Plantor och smycken erbjöds också ut och det var en härlig stämning.

Jag och od Andulky var där med kläder och tyger. Lilla V fick också göra oss sällskap men sov största delen av dagen. Tack för en trevlig dag A och tack till alla kunder och besökare! De är alltid lika roligt att komma ut och möta kunder. På bilden ses jag i vårt stånd i full förd med att sticka på en tröja. Hade planerat att ta med mig kameran men den glömdes hemma så jag bjuder på en mobilbild som od Andulky har tagit.

Tack också till de fantastiska arrangörerna av denna marknad!

One thought on “Kreativ happening i Vasaparken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.