hatt

Hattfnatt!

Fyndade 3 längder pippityg idag. Eller fyndade är kanske att överdriva men jag kunde inte lämna dem på Myrorna eftersom dottern är pippitokig. Jag visade inte tyget för henne när jag kom hem eftersom det då skulle vara omöjligt för henne att släppa det för kvällen. Istället sydde jag en ny hatt i tyget som står vid hennes plats vid frukostbordet imorgon. Hoppas hon gillar den!

Mönstret är ursprungligen från Stoff och Stil men modifierat för bättre passform. Fodrade med ljusblått tyg för jag hittade inte något som passade riktigt bra till. Tycker det blev fint!

3 thoughts on “Hattfnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.