tröja

Små grodorna!

Fick hem Gekkos nya fina tyger i förra veckan och bestämde snabbt att R skulle få en tröja i grodtyget. Inspirerad av ett blogginlägg hos Gekko där hon sytt en tröja till sin kille med bruna kanter så blev det likadant på Rs tröja. Supersnyggt!

Strl 86 i mitt vanliga lite tighta mönster och den sitter bra på R. Tyget är jätteläcket. Jag trodde att grodorna skulle vara större men blev glad åt de små grodorna. Mycket enklare att sy av det när det var mindre mönster, dock är det lite svårt att se själva grodorna tycker jag. I önskade sig snabbt en likadan, dock har jag inte hunnit med den beställningen ännu!

3 thoughts on “Små grodorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.