tröja

Födelsedagspresent till I

I lördags fyllde vår äldsta dotter, I, 3 år! Hon har längtat hela sommaren trots att hon nog inte riktigt vetat vad födelsedag innebar. Nu efteråt frågar hon varje dag om hon fyller år idag också, så vi gissar att det var en lyckad dag!

Det var inte så många mjuka presenter till henne, hon får ju kläder hela tiden i alla fall… men en tröja blev det. Den var tillklippt redan i mars men har blivit liggandes. De där kläderna som inte blir sydda med detsamma när man klipper har en tendens att bli liggandes eftersom det hela tiden kommer nya projekt som verkar roligare.

Jag ska försöka beta av min hög tillklippta plagg nu och denna var som sagt ett av plaggen. En tröja från Ottobre nummer? Ice-cream t-shirt tror jag den hette. Kan varit från nu in vintras eller förra vintern.Tyget är gosig interlock från E-slöjd. Den är så mjuk och tjock och härlig att sy i. Lila och rosa detaljer, lagom tufft. Rosa knappar har jag fått av Karinottilia, visst passar de bra! Tack Karin!

I då, jo, efter att ha insett att det inte var en klänning så la hon den åt sidan med orden -den är för stor mamma. Men dagen efter tog hon ändå fram den och ville ha den på sig tillsammans med svarta velourbyxor och en kjol sydd i rosa Folklore fish. Mycket snyggt!

4 thoughts on “Födelsedagspresent till I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.