tights

Tights

Det behövde fyllas på med byxor i dotterns garderob. Hon har gärna klänning så tights fick det bli. Tygerna har hon valt själv, iallafall till hjärttightsen och fordonstightsen. De med ringar på är i microfleece (eller microcharmois egentligen vilket är ännu tunnare och mjukare än microfleece!) och sydda lite vidare än de andra så de går att dra över strumpbyxor/tights men ändå kunna ha under överdragsbyxor.

Annars är det inte så mycket att skriva om dessa. De är sydda i ett modifierat Meedommönster, min smalis behövde inte så mycket plats för rumpa och lår som mönster form 0 hade. Resår i midjan och enkel fåll i byxbenen. Fleecebyxorna har resår även i bensluten för att de ska sitta kvar runt foten. Vet inte om det funkar men så var tanken iallafall. Uppskattade av dottern blev de också!

One thought on “Tights

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.